Het Perfecte Ontwerp voor uw Droomtuin

Een tuin is een levend iets; het heeft continue aandacht nodig om het in de vorm te houden die u wenst. Dit begint al bij het ontwerp van uw tuin. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, wilt u bijvoorbeeld strakke lijnen of een meer organisch gevoel? Wilt u natuurlijke materialen gebruiken of toch het liefst een meer industriële look?

Deze vragen zijn slechts een kleine selectie van wat wij dagelijks tegen komen, maar denk bijvoorbeeld ook aan klimaatverandering. Hoe kunnen we er voor zorgen dat uw tuin toekomstbestendig blijft met het veranderende klimaat?

Bij Huiskes Hovenier proberen wij al deze vragen samen met u te beantwoorden zodat wij voor uw droomtuin een passend ontwerp kunnen maken.

2d-ontwerp-2

Wij helpen u met het realiseren van een een tuin met het oog op:

  • Toekomst: het klimaat verandert, uw tuin moet met mee kunnen veranderen. Wij helpen u met het bedenken van oplossingen zodat uw tuin er over 20 jaar nog steeds perfect uit ziet
  • Milieu: een groene tuin hoeft niet lelijk te zijn. Samen zoeken we naar oplossingen die uw tuin beter laten inpassen in het ecosysteem terwijl ze
  • Duurzaamheid: het verduurzamen van uw tuin wordt steeds makkelijker en belangrijker. Hierbij kunt u denken aan schuttingen van bamboe, het plaatsen van een regenton, of alle verlichting vervangen door LED alternatieven.

Onze ontwerpen kunnen op 2 manieren worden gemaakt: op papier of digitaal. Beiden hebben zo hun voordelen en nadelen.

  • Papier: is sneller klaar en relatief eenvoudiger. Vaak zijn deze schetsen iets grover, maar ook meer artistiek.
  • Digitaal: vereist veel voorbereidend werk en is ook arbeidsintensiever om te maken.

Een tuintekening maken is in principe gratis wanneer u besluit op basis van de tekening de aanleg van uw tuin door ons te laten verrichten. Wilt u echter dat iemand anders (of eventueel uzelf) ermee aan de gang gaat, dan zullen er kosten aan verbonden zijn.


3D Ontwerp Overkapping