Het onderhoud van een tuin stopt nooit

Als uw droomtuin eenmaal is ontworpen en aangelegd, blijft het daar helaas niet bij, een onderhoudsvrije tuin bestaat immers niet.

Daarom biedt Huiskes Hovenier ook onderhoudsdiensten aan zodat uw tuin netjes blijft.

Garden Pest Control Spray and Male Gardener in the Background. Spraying Pesticides in a Garden. Gardening Theme.

Een greep uit de onderhoudsdiensten die wij aanbieden:

  • Border onderhoud: onkruid tussen de planten staat natuurlijk niet mooi, wij verwijderen het onkruid en maken de bodem los zodat voedingsstoffen makkelijker worden opgenomen.
  • Snoeien: uitgroeiende planten zijn vaak een doorn in het oog, door een of twee maal per jaar te snoeien zorgt u dat vormen behouden blijven en de grootte beheersbaar blijft. Wij doen dit graag voor u.
  • Bestrating onkruidvrij: onkruid groeit helaas niet alleen in borders, ook in de spleten van uw bestrating zal vrijwel altijd onkruid groeien. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn en reinigen wij uw bestrating op een professionele wijze.

Veel van onze klanten kiezen voor een doorlopend of maandelijks onderhoudscontract. Dit betekent dat wij het hele jaar door, of maandelijks uw tuin onderhouden. In overleg is er enorm veel mogelijk en wij denken heel graag met u mee om u een passende oplossing te kunnen bieden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!


product2